Usuwanie połączenia VPN

Share Button

Aby usunąć połączenie musimy przejść do widoku rozszerzonego (Widok -> Rozszerzony). Klikając prawym przyciskiem myszy na połączenie wybieramy odpowiednią opcję (w tym przypadku Usuń).

Spis treści, Początek strony

Projektowanie Stron Internetowych